Welk pakket past bij u?

Onderstaande pakketten zijn beschikbaar voor u. Het kan zijn dat de prijs wat hoger of lager uitvalt, dit heeft te maken met uw wensen. Bij onze pakketten zit hosting inbegrepen met een (.NL) domeinnaam.

*€19,-

MAANDELIJKS

*€35,-

MAANDELIJKS

*€65,-

MAANDELIJKS

*excl opstartkosten. (deze kosten worden gerekend voor de opbouw van de website)

Niet het pakket gevonden die bij u past? neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Veel gestelde vragen

Als u ervoor heeft gekozen een website te leasen houden wij uw website up-to-date. Dat betekend wat wij update uitvoeren voor uw website zodat hij goed blijft functioneren. Ook kunnen wij wijzigingen voor u aanbrengen op de website. U heeft er dus geen opkijken meer naar.

Er worden verschillende pakketten aangeboden met aantal pagina’s. Deze pagina’s worden aangemaakt op uw website excl teksten en afbeeldingen. Wel de gehele opbouw maken wij voor u, zodat u alleen de afbeeldingen en teksten hoeft toe te voegen. 

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen uw oude website overzetten in een nieuw jasje. De teksten en evt plaatjes kunnen we behouden of aanpassen. 

Wij doen er natuurlijk alles aan de website zsm online te hebben. Ondertussen kunt u online meekijken naar de bouw van uw website. In veel gevallen staat de website binnen week online voor u. (afhankelijk van uw wensen)

Ja, alle websites die wij maken zijn Responsive voor mobiele telefoons en tablet. 

Natuurlijk, dat is geen enkel probleem. Het is uw eigendom. Wij helpen u graag bij het evt instellen/verhuizen van de website.